Despre noi

Salut, noi suntem
Atelier Maruntel.

Atelier Maruntel a luat fiinta odata cu prima Cicleta, facuta pentru unul din copii nostri. Impulsionati de reactia pozitiva a parintilor si a trecatorilor de pe strada, ne-am decis sa fabricam in serie un nou produs romanesc. Durabilitatea, simplitatea, usurinta folosirii combinate cu un design unic au fost caracteristicile principale cu care acest produs s-a nascut.

Infiintat in 2017
in Iasi, Romania.

De la prima Cicleta si pana la prima gama de produse, in acelasi limbaj de design, a fost doar un pas. Acest proiect s-a nascut din dorinta noastra de a lucra si altfel decat cu mainile pe o tastatura si ochii intr-un ecran. Consideram ca nevoia noastra de a ne exprima creativ trebuie sa se manifeste si in alt mod decat in cel digital.

Cu drag, pentru copii.

Toate produsele noastre sunt fabricate manual in micul nostru Atelier din Iasi si se adreseaza celor care vor altceva, care apreciaza frumusetea lemnului si care se entuziasmeaza cand in Romania se mai produce ceva. Fiecare piesa pe care o facem este lucrata cu simt de raspundere si dedicare, pentru a avea un produs final cat mai bun, care sa castige aprecierea sincera a oamenilor.

oameni

produse

de idei

Suntem o echipa tanara, de oameni entuziasti si pasionati de ceea ce fac.
Scopul nostru este sa iti aducem produse functionale, bine facute si cu un design placut. Atelier Maruntel este un spatiu al creatiei in care ideile iau fiinta prin intermediul lemnului.