Inceputul

Bicicleta de balans, bicicleta fara pedale sau bicicleta de alergat, este prima bicicleta a copilului. Lipsa pedalelor o face foarte usor de folosit, copiii miscandu-se intuitiv pe ea. In cel mai scurt timp cei mici invata sa-si tina singuri echilibrul. E un mijloc placut si distractiv de deplasare pentru cei mici, indiferent de suprafata de rulare. Cicleta reprezinta viziunea noastra a bicicletei de balans.

 

Contextul

Ne-am hotarat sa intram pe o piata dominata de importuri si adeseori suprasaturata de super eroi super activi, dragoni, printese roz si alte fiinte colorate de pe meleaguri indepartate. Cu peste 90% din oferta fiind variatiuni pe aceeasi tema, am realizat ca bicicleta noastra este diferita si ca ar fi prima bicicleta de balans romaneasca.

O alta abordare

Cicleta reprezinta o abordare autohtona a bicicletei de echilibru, o alternativa 100% romaneasca la bicicletele de import de pe piata. Din experienta noastra, foarte multi copii sunt atrasi nu doar de simplitate ci au si o atractie naturala catre farmecul lemnului. Astfel, am incercat sa il punem in valoare, folosind un placaj de calitate de fag si un design geometric minimalist. Frumusetea lemnului da valoare acestui proiect.

Cicleta e mai mult decat o noua bicicleta de balans. E un produs robust, distractiv, proiectat sa incante copiii din generatie in generatie.